Vi har gjort det nemt for dig.

Ønsker du en hovedrengøring, kan du nemt indhente et specifikt tilbud, der er skræddersyet lige efter dine behov.

 

Vi estimerer altid med et par timers buffer, da det er meget svært at være præcis med estimering af tid på hovedrengøringer.
Eksempelvis vil et standard hus på 130 m2 med en gennemsnits arbejdsplan blive estimeret til 6-8 timer.

 

Du vil som kunde kun betale for den tid der reelt bliver brugt. Så bruger personalet 6 timer, vil du få en regning på 6 timer.
Er der to medarbejder på opgaven, vil de naturligvis kun være der fx i 3 timer og du vil betale for 6 timer.

 

Vi kommer selv med udstyr, der passer til den enkelte opgave, og vi bruger så vidt det er muligt, bæredygtige rengøringsmidler for at skåne miljøet og vores personale.

  Indhent tilbud her

  Kontakt oplysninger


  Tilbudsform

  StøvsugningGulvvaskRengøring og grov afkalkning af badeværelse inkl. spejl, toilet, bruseniche/karRengøring af fodpaneler, karme, døre og håndtagSpindelvæv nedtagesRengøring af køkken udvendigtRengøring af køkken inde og ude - Jeg sørger selv for at rydde skabe og skufferRengøring af køkken inde og ude - Personalet skal sørge for at rydde skabe og skuffer og sætte på plads igenAftørring af støv på alle flader - Jeg sørger selv for at rydde alle fladerAftørring af støv på alle flader - Personalet skal sørge for at rydde alle fladerIndvendig rengøring af ovn - ovnen er uden pyrolyseIndvendig rengøring af køleskab - Personalet skal sørge for at rydde køleskabet, og sætte på plads igenRengøring af emhætte inde og udeRengøring af lamperMøbel aftørring / Sofa støvsugning  Boligoplysninger

  IngenHundKat

  Parkering


  Yderligere